Vad händer?

Allt går i ett här=)

Har redan fått sommarlov, närmare bestämt i onsdags kl 12.00 och har bara levt livet efter detta. Orkar inte berätta om allt nu, men de har varit solning, badning, shopping, partajande och allt om igen.









/Nu ska jag ta natten. Imorgon blir det en heldag i stan med Frida. Kvällen spenderas senare hemma hos Ida, där det blir grillning och lite partaj för att sedan sluta på någon krogrunda i stan.

Morsning korsning*

om 6 timmar..

...så har jag sommarlooooov =)


Tentaplugg

Har pluggat hela eftermiddagen och kvällen med Therese. Först ute i solen, som sedan blev skugga... sedan gick vi in lagom till att platsen invaderades med mängder av folk. Jag kan ärligt säga att jag inte kommer att klara av tentan, den kommer gå käpp-rätt-åt-helvete.

Efter tentan så har vi iaf sommarlov. Känns riktigt konstigt. Skrämmade och skönt på samma gång. De ska börja planeras med de andra faddrarna inför nästa termin och jag ska börja varva ner och bara vara, för nästa söndag börjar jag mitt sommarjobb. Jag kommer att jobba juli ut, sedan blir det Linköping igen.

Nu blir det natten för mig, sov gott där ute och kom ihåg att draken lyfter endast i motvind.

Bergs slussar

Har hittat ett riktigt smultronställe här i Linköping, Bergs slussar. Har varit där flera dagar i sträck nu, lagom inför tentan som är på onsdag. Kommer inte klara den, men går nog dit för att se hur den är iaf.



Hittade denna bilden på Katrin Schulmans blogg.. haha, mkt intressant att se vad man kan göra av två limpor bröd=)

I must quit... you.......

Usch va ont de kan göra, helt sjukt. Känner mig tom och konstig.

But it's true
I'm still blue
But I finally know what to do
I must quit, I must quit, you


RSS 2.0